Stem nu op een thema voor kunstwerk Kootparkje

16-04-2024 58 keer bekeken

In het nieuwe parkje (nu parkeerplaats aan de Sportlaan) komt een kunstwerk. En dat is mooi, want buurtbewoners kwamen al vaker met het idee voor een kunstwerk. Met de buurt kiezen we straks tussen verschillende ontwerpen. Maar eerst kunt u stemmen op het thema. Waar moet het kunstwerk over gaan?

We hebben 4 thema's bedacht waaruit u kunt kiezen: 

  • Verbinding: De Sportlaan zorgt voor verbinding. Het verbindt de nieuwe ontwikkelingen. Het verbindt de verschillende inwoners door het gebouw van de ALDI met wonen. Het verbindt verschillende culturen.
  • Beweging: De Sportlaan was het terrein van sportvelden en het zwembad. Hier vond veel 'beweging' plaats en daarom past dit thema bij het kunstwerk. Ook beweegt het gebied langzaam van werken naar wonen. 
  • De naam Koot: Het thema voor het kunstwerk moet de naam KOOT zijn. De naam, het woord of de letters. Er is namelijk een connectie met de naam Koot, omdat het in het Kootpark ligt. Ook is er een link naar de oud-burgemeester Koot en heette het zwembad dat hier vroeger lag 'Burgemeester Kootbad'.
  • Open keuze: Vindt u dat het kunstwerk ergens anders over moet gaan, dan over verbinding, beweging of de naam Koot? We ontvangen graag uw eigen idee.

Waar moet volgens u dit kunstwerk over gaan? Stemmen kan t/m zondag 28 april. 
Naar de stempagina.

Cookie-instellingen