Speel- en beweegbeleidDirect naar de vragenlijstVragenlijst

Speel- en beweegbeleid

Als gemeente Uithoorn werken we aan een nieuw plan voor het buiten spelen, bewegen en ontmoeten. We willen kijken naar plekken in de gemeente waar je kan spelen, bewegen, ontmoeten en sporten. Denk aan de parken, pleinen, bankjes, de stoep en speelplekken.

Jij kan ons helpen! Doe mee en vul onze vragenlijst in.

Jij bent als inwoner een belangrijke gebruiker van die ruimte. Wij zijn benieuwd naar jouw mening hierover. Wat is er goed en wat kan er beter? Waar kom je graag om te spelen? Mis je nog iets in de buurt? Je kunt jouw suggesties en ideeën op de kaart aangeven.

Dit kan vanaf vandaag tot 1 mei.

Kijk op iedere pagina goed of je alle vragen hebt ingevuld. Soms moet je een stukje naar beneden scrollen om nog een vraag te beantwoorden.

Wat gebeurt er met jouw ideeën?

Alle suggesties en ideeën worden verzameld en de uitkomsten van alle ingevulde vragenlijsten zullen we gebruiken bij het maken van het nieuwe beleidsplan. Het plan gaat over de lange termijn (komende 10 tot 15 jaar). De resultaten geven ons als gemeente inzicht in de wensen en behoeften van alle inwoners, jong en oud. En helpt ons bij het bepalen hoe we spelen en bewegen kunnen stimuleren. Wij beschrijven hoe we de ruimte in de toekomst willen inrichten. Waar kunnen we onze financiële middelen het beste investeren. Inrichten doen we niet alleen, maar samen met onze inwoners.

Veel succes bij het invullen en alvast bedankt!

 

Cookie-instellingen