Uithoorn denkt meeHet participatieplatform van de gemeente Uithoorn. Alle informatie over de beleidsthema’s, plannen en projecten in Uithoorn en De Kwakel. En alle ruimte om jouw mening, je vragen en wensen te laten horen.

Wat vindt u van het plan?

Als gemeente zijn we benieuwd wat u als bewoner of ondernemer van het plan voor de Irenelaanlocatie vindt. Tot en met 15 december kon u daarom onze online vragenlijst invullen. 

Wat gebeurt er met uw mening?

Mede op basis van uw reactie wordt het plan verder uitgewerkt tot een definitief schetsontwerp. Dit ontwerp wordt, samen met de stedenbouwkundige uitgangspunten, voorgelegd aan het college. Het is meteen ook de basis voor de selectieprocedure om een partij te vinden die de woningen gaat ontwerpen en bouwen. Voor dit proces is nog geen planning bekend maar zal in de eerste helft van 2023 starten.

Uiteraard delen we de uitkomsten van de vragenlijst en het verslag van de bijeenkomst ook met u. Dit doen we op deze website. U kunt zich ook aanmelden voor de nieuwsbrief. Zo mist u niets!

Contact

Heeft u vragen? Dan kunt u contact opnemen met de projectleider Andrea Rats via dorpscentrum@uithoorn.nl of via telefoonnummer 0297-513111.

Cookie-instellingen