Uithoorn denkt meeHet participatieplatform van de gemeente Uithoorn. Alle informatie over de beleidsthema’s, plannen en projecten in Uithoorn en De Kwakel. En alle ruimte om jouw mening, je vragen en wensen te laten horen.

Inloopavond 1 december

Wat vindt u?

Wij zijn benieuwd wat u als bewoner of ondernemer van het plan vindt. Daarom hebben we op 1 december een inloopavond in het gemeentehuis van Uithoorn georganiseerd. Tijdens deze inloopavond konden aanwezigen het plan bekijken, vragen stellen en hun mening geven. Er waren tijdens deze avond ongeveer 10 mensen aanwezig. Daarnaast kon u tot en met 15 december op het plan reageren via de online vragenlijst. 

Wat gebeurt er met uw mening?

Mede op basis van uw reactie wordt het plan verder uitgewerkt tot een definitief schetsontwerp. Dit ontwerp wordt, samen met de stedenbouwkundige uitgangspunten, voorgelegd aan het college. Het is meteen ook de basis voor de selectieprocedure om een partij te vinden die de woningen gaat ontwerpen en bouwen.

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom het plan? Dan kunt u zich ook aanmelden voor de nieuwsbrief. Zo mist u niets!

Contact

Heeft u vragen? Dan kunt u altijd contact opnemen met projectleider Andrea Rats via dorpscentrum@uithoorn.nl of via telefoonnummer: 0297-513111.

Cookie-instellingen