Uithoorn denkt meeHet participatieplatform van de gemeente Uithoorn. Alle informatie over de beleidsthema’s, plannen en projecten in Uithoorn en De Kwakel. En alle ruimte om jouw mening, je vragen en wensen te laten horen.

Participatieverslag Irenelaanlocatie

Esther Bos 12-02-2023 269 keer bekeken

De herontwikkeling van de Irenelaanlocatie is een belangrijke stap voor de vernieuwing van het centrum van Uithoorn. In november presenteerden we het nieuwe plan voor deze locatie. Vervolgens hebben we omwonenden, inwoners en ondernemers gevraagd wat zij van dit plan vinden.

Belangrijkste middelen in dit traject waren een digitale vragenlijst en een inloopbijeenkomst. 

Resultaten

Over het algemeen is er positief gereageerd op het nieuwe plan voor de Irenelaanlocatie. Bewoners zijn blij met de aandacht voor groen en de plannen voor nieuwbouw, die goed aansluit bij de rest van het centrum van Uithoorn. Het behoud van de burgemeesterswoning ligt hiermee in één lijn. Ook zijn bewoners te spreken over de extra ruimte voor parkeren ten opzichte van het vorige plan. Wel wezen enkele reacties op zorgen over de nieuwe verkeerssituatie en mogelijke overlast tijdens de herontwikkeling. 

Bent u benieuwd naar alle resultaten van de participatieronde? Lees dan het hele participatieverslag.

Blijf op de hoogte

Wilt u graag op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rond de Irenelaanlocatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief. Zo mist u niets!

Cookie-instellingen