Vragenlijst Schansgebied sluit bijna

25-03-2022 247 keer bekeken

Een paar weken geleden presenteerden we de nieuwe plannen voor de ontwikkeling van het Schansgebied aan u. Als gemeente zijn we benieuwd wat u van de plannen vindt. U kunt op het plan reageren door de online vragenlijst in te vullen. Dit kan tot 4 april.

Vragenlijst invullen

Inloopavond bijwonen?

U kunt uw mening ook geven tijdens de inloopavond in het gemeentehuis. Deze inloopavond vindt plaats op maandag 28 maart, van 19.30 tot 21.00 uur. U bent van harte welkom tijdens deze bijeenkomst. Benieuwd wat we op deze avond gaan doen? Op deze website leest u meer over het programma. Wilt u meer weten over het project? Bekijk dan de schetsen, impressies en het filmpje of lees meer over het plan. Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

Wat gebeurt er met uw mening?

De uitkomsten van de enquête en de reacties tijdens de inloopavond worden gedeeld met de gemeenteraad. Op 13 april staat het plan op de agenda van de commissie Wonen & Werken. Op 28 april staat het plan op de agenda van de gemeenteraad. Op die datum neemt de gemeenteraad, mede op basis van uw reactie, een besluit over het plan voor de nieuwe inrichting van het Schansgebied. Uiteraard delen we de uitkomsten van de enquête ook met u. Dit doen we via deze website.

 

 

 

Cookie-instellingen