Uithoorn denkt meeHet participatieplatform van de gemeente Uithoorn. Alle informatie over de beleidsthema’s, plannen en projecten in Uithoorn en De Kwakel. En alle ruimte om jouw mening, je vragen en wensen te laten horen.

Participatieverslag juli 2023

De gemeente wil extra parkeerplaatsen maken rondom het gemeentehuis. Daarom zijn er plannen om het parkeerterrein achter het gemeentehuis en de ruimte naast het gemeentehuis opnieuw in te richten. Tijdens de participatieronde in juni/juli 2023 hebben we de mening van omwonenden, inwoners en medewerkers over het plan voor het parkeerterrein en de ruimte naast het gemeentehuis in beeld gebracht. Zij konden op verschillende manieren laten weten wat zij van het nieuwe plan vinden. Zo konden ze een online vragenlijst over het plan invullen op deze website of de bijeenkomst op 10 juli bijwonen.

De resultaten van deze participatieronde hebben we opgenomen in een participatieverslag. In dit verslag vindt u de resultaten van de online enquête, een verslag van de bijeenkomst op 10 juli en de reactie van de gemeente op de gemaakte opmerkingen.

Bekijk hier het Participatieverslag juli 2023

 

 

Cookie-instellingen