Uithoorn denkt meeHet participatieplatform van de gemeente Uithoorn. Alle informatie over de beleidsthema’s, plannen en projecten in Uithoorn en De Kwakel. En alle ruimte om jouw mening, je vragen en wensen te laten horen.

Resultaten participatieronde Legmeerbos

29-04-2022 454 keer bekeken

Wat vindt u van de schetsen voor het Legmeerbos? Wat vindt u goed, minder goed en wat mist er? Deze vragen stonden centraal tijdens de participatieronde in maart en april 2022. Wie dat wil, kon zijn of haar mening geven. Via een online enquête, een bewonersavond en participatie op scholen.

De resultaten

Meer dan 50 mensen hebben laten weten wat zij van de plannen vinden. Zo’n 30 mensen waren aanwezig bij de bewonersavond, die in twee rondes werd georganiseerd. Een groep van ca. 12 mensen nam ook deel aan de wandeling door het gebied. De online enquête is door 25 mensen ingevuld. Tenslotte hebben we op scholen de mening opgehaald van scholieren en docenten. De resultaten van de verschillende participatievormen hebben we weergegeven in een participatieverslag.

Wat gebeurt er met uw mening?

Met behulp van de uitkomsten van de participatieronde gaan we de plannen opnieuw bekijken. We proberen zo veel mogelijk wensen en ideeën mee te nemen in de volgende stappen van het traject. Zodra er een nieuw plan ligt, delen we dit uiteraard met u via deze website.

Wilt u niets missen over de plannen voor het Legmeerbos? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief via buurtbeheer.legmeer@gmail.com!

Cookie-instellingen