Prijsvraag

Het nieuwe buurtcentrum heeft nu nog als werktitel MFA Thamerdal. Maar het gebouw moet natuurlijk een eigen naam krijgen. Net als we bij het ontwerp hebben gedaan, konden gebruikers, buurtbewoners, medewerkers of leerlingen van IKC Het Duet hiervoor ideeën aandragen. Het wordt immers een gebouw voor iedereen.

De nieuwe naam zullen jullie bij de opening deze zomer op het gebouw zien staan. Maar welke naam wordt het? Dat werd beslist via een prijsvraag. 

Inzendingen

Tot 16 april kon iedereen een naam inzenden.
Die moest passen bij iedereen die naar het buurtcentrum komt. Dus niet alleen de kinderen van Het Duet, maar ook de ouderen, de gezinnen, en iedereen die komt voor de diensten die de verschillende huurders aanbieden. En de naam kon natuurlijk passen bij wat je er allemaal kunt komen doen. Het wordt een plek om elkaar te ontmoeten, maar ook om lekker te bewegen. Daarnaast kon de naam ook passen bij de wijk Thamerdal. 

Jury

Om de beste naam uit te kiezen, was een jury samengesteld uit 2 leerlingen van Het Duet, Nick Braakman (Videt), Mamma Coelia (toekomstig huurder) en een buurtbewoner uit de Pleinraad. Deze jury onder leiding van wethouder José de Robles heeft vervolgens uit alle inzendingen de winnaar gekozen. De naam en winnaar zullen feestelijk worden onthuld als het gebouw deze zomer af is.

Over

Uithoorndenktmee.nl  is een initiatief van de gemeente Uithoorn.

Niet alle projecten staan op deze website kijk voor meer projecten op www.uithoorn.nl

Meedenken

Op deze site kunt u meedenken over projecten in de  Uithoorn en De Kwakel.

 

 

Spelregels

Iedereen mag meedoen op het forum. We hebben wel een aantal spelregels. Lees meer.

 

Contact

Contact
Privacy

 

 

Cookie-instellingen